Zpravodaj RegZone.cz

Pokud máte problémy se zobrazením tohoto e-mailu klikněte zde.

Vážení přátelé,

jednou z důležitých jarních novinek v našich službách je nasazení nového DNS systému, který zajišťujě správné funkce Vašich domén a výrazně vylepšuje naše služby.

Zároveň s radostí oznamujeme, že se nám dostalo prestižního označení THAWTE Platinum partner.

S přáním hezkého dne
Tým RegZone.cz

Nový DNS systém

Po úspěšném a dlouhodobém testování jsme kompletně nasadili nový DNS systém, který nabízí nové funkce pro správu doménových jmen a využívá 3 NAME SERVERŮ, které jsou umístěny na nezávislých místech a datových okruzích. Aktuálně 2x ČR (Praha, Brno) a 1x USA.

Více informací ...

THAWTE Platinum Partner

Naše společnost získala prestižní označení THAWTE Platinum Partner a zařadila se mezi tři největší poskytovatele SSL certifikátů ve východní Evropě. Kromě certifikátů THAWTE zajišťujeme také certifikáty od společnosti VeriSign.

Pro naše zákazníky jsme nyní připravili akční nabídku SSL certifikátů THAWTE již za skvělých 990 Kč!

Více informací...

inPage podporuje platby kartou

Nejnovější úpravou systému pro snadné vytváření webových stránek je rozšíření možnosti komerčního modulu o podporu plateb kartami v e-shopu pomocí PayPal.com.
Dále došlo k rozšíření podpory SEO o "Popis stránky" a možnost nabídky více různých variant produktu.

Více informací naleznete na našem blogu.

Nové domény v naší nabídce

Nové domény

Rozšířili jsme nabídku domén o dalších 7 světových domén. Nyní můžete registrovat nové exotické domény států Anguilla (.ai), Britské Panenské ostrovy(.vq), Kostarika (.co.cr), Dominikánská republika (.do), Grenada (.gd), Haiti (.ht)Turks a Caicos (.tc).

V krátkosti

Polská doména (.pl) za akční cenu 99 Kč/rok

Zaregistrujte si PL doménu za bezkonkurenčně nízkou cenu. Uvedená sleva bude realizována pouze u objednávek realizovaných nejpozději k 31. 5. 2010.

Příprava implementace protokolu IPv6

V nejbližší době zahájíme přípravu naší sítě na implementaci nového internetového protokolu IPv6. Z tohoto důvodu bude postupně docházet k nastavování a aktualizaci aktivních prvků, což povede k občasné nedostupnosti konektivity. O všech plánovaných zásazích Vás budeme informovat.

Migrace serveru PHP5

Freehostingový server PHP5.cz určený vývojářům pro testování aplikací, je v této době migrován na nový hardware. Pokud na serveru testujete své aplikace v PHP5, proveďte prosím co nejdříve přesun na nový server.

Zajímavosti

Fotky na Facebook nebo Flickr snadno a rychle

Zoner Photo Studio rozšířilo svou paletu nástrojů pro sdílení fotografií o možnost přímého nahrání fotografií na populární služby Facebook a Flickr. Sdílejte fotografie s vašimi nejbližšími! Vyzkoušejte na 30 dní zdarma.

60% sleva pro studenty = výhodná investice do vzdělání

Studentská licence nejnovějšího programu Zoner Photo Studio 12 Professional nyní jen za 799 Kč. Žáci a studenti tak ušetří 1 200 Kč a navíc získají zdarma vektorový editor Zoner Callisto 5. Více informací.

Knižní novinky v Zoner Press

C# - návrhové vzory
Kniha je užitečná pro všechny vývojáře, kteří chtějí urychlit vývoj svých .NET aplikací, protože obsahuje sbírku elegantních, všeobecně akceptovaných a osvědčených způsobů jak řešit běžné programovací problémy.

Mezinárodní znaky v národních doménách realitou

První národní doménou v mezinárodních znacích se stala ruská doména .рф. První webové stránky jsou domény президент.рф a правительство.рф

Obsah

 Nový DNS systém
 THAWTE Platinum Partner
 inPage podporuje platby kartou
 Nové exotické domény
 V krátkosti
 Zajímavosti

Akce

  Doména PL za 99,-
  Certifikát SSL za 990,-
Digitální krajinářská fotografie
Zoner Photo Studio
ZONER software, a.s.
Nové sady 18, 602 00 Brno
IČ: 49437381
Tel.: 543 257 244