Zpravodaj regZone!cz

Pokud máte problémy se zobrazením tohoto e-mailu klikněte zde.
Doménová revoluce

Vážení přátelé,

je diakritika v doménách revoluce? Možná ano, možná ne. V každém případě o další kousek přibližuje internet běžným uživatelům. Díky doméně EU budeme moci brzy používat háčky a čárky v názvu domén i my.

Rádi bychom také upozornili na poslední šanci získat webové stránky za fantastickou cenu a možnost získat novou doménu COM nebo NET za bezkonkurenční cenu 95 Kč. Vše pouze do 30. 11.

S přáním hezkého dne
Tým RegZone!cz

Předregistrace domén EU s diakritikou

Předregistrace EU

Zahájili jsme předregistraci domén EU s háčky a čárkami (tzv. IDN). Oficiální registrace je plánována na 10. prosince a poté bude možné domény začít používat.
Do konce roku nové domény EU za akční cenu 149 Kč.

Více informací o předregistraci IDN domén EU.

Co je to IDN?

IDN

IDN je zkratka pro technologii, která umožňuje využívat háčky a čárky v názvech domén. Pomocí IDN jsou znaky převedeny do tvaru, který současné systémy umí zpracovat. Pokud si tedy zaregistrujete doménu s diakritikou, nelekejte se, když uvidíte zvláštní tvar xn--hkyrky-ptac70bc.cz, který odpovídá názvu háčkyčárky.cz.

Vyzkoušet funkci IDN si můžete na: idn.regzone.cz

Nové domény v naší nabídce

Nové domény

Rozšířili jsme nabídku domén o další světové domény. Již nyní můžete registrovat domény států Americká Samoa, KamerunPákistán.

ZONER na burze CPP – výhodná investice 10 % p.a.

Cyrus a.s.

ZONER software, a.s. vydal ke dni 1. 10. 2009 dluhopisy s pevným úrokovým výnosem 10,00 % p.a. Dluhopisy jsou veřejně obchodovatelné na oficiálním volném trhu BCPP. V případě zájmu o nákup těchto cenných papírů se obraťte na obchodníka s cennými papíry CYRRUS, a.s.
Zveřejňovaný Prospekt emitenta a všechny výroční a pololetní zprávy jsou k dispozici v elektronické podobě na stránkách společnosti ZONER.

V krátkosti

Webové stránky za cenu domény

Pouze do 30. 11. máte možnost získat k vybraným doménám systém na správu webových stránek inPage STANDARD za cenu 240 Kč. Více informací k akci.

IDN domény v národních doménách

V pondělí 16. listopadu byl spuštěn proces na zavedení IDN do národních domén. To znamená, že vznikne mnoho nových národních domén. Například Rusko .РФ, Čína .中国, Bulharsko .бг či Egypt .مصر.

Zajímavosti

Chtěli byste diakritiku i v doméně CZ?

Na adrese idnarena.cz naleznete spoustu informací o IDN a také možnost podpořit na stránkách FACEBOOK zavedení IDN do domény CZ.

Knižní novinky v Zoner Press

RAW a Photoshop CS4
Obsáhlá kniha od proslulého odborníka na digitální fotografii a autora bestsellerů Bruce Frasera vás provede modulem Camera Raw skrz naskrz a nabídne vám praktické rady pro práci s RAW snímky.

Windows 7
Kniha jak pro věčné nebo dokonce úplné začátečníky, tak pro pokročilejší uživatele. Najdete v ní obrovské množství rad, tipů triků a návodů, které vám pomohou řešit každodenní situace při práci s počítačem.

Obsah

 Domény EU s diakritikou
 Co je to IDN?
 Nové domény v nabídce
 ZONER na burze CPP
 V krátkosti
 Zajímavosti
Zoner Photo Studio 12
RAW - digitální fotografie v Camera Raw a Photoshop CS4

ZONER software, a.s.
Nové sady 18, 602 00 Brno
IČ: 49437381
Tel.: 543 257 244