Zpravodaj regZone!cz

Pokud máte problémy se zobrazením tohoto e-mailu klikněte zde.

Vážení přátelé,

přinášíme vám říjnové novinky v našich www službách a také informaci o vydání nové verze programu Zoner Photo Studio.

Dnes také připomínáme stále probíhající výjimečnou akci pro domény CZ, EU, COM, NET nebo INFO, ke kterým můžete získat za cenu 240 Kč nové webové stránky poháněné systémem inPage.

S přáním hezkého dne
Tým RegZone!cz

inPage - webové stránky snadno

Až do 30. 11. máte možnost získat k vybraným doménám systém na správu webových stránek inPage STANDARD za cenu 240 Kč. V ceně je již zahrnuto prodloužení domény na další rok, čili inPage získáte zcela ZDARMA!

Vice informaci k akci.

ZONER PHOTO STUDIO 12

Zoner Photo Studio 12

Zoner Photo Studio 12 je tady a přináší výrazné změny v klíčových oblastech práce s fotografií. Stáhněte si plnou verzi na vyzkoušení. Se Zoner Photo Studio 12 je fotografování zábava!

Více informací o Zoner Photo Studio 12.

Nové domény COM a NET za akční cenu 95 Kč

Do konce listopadu nabízíme nové domény COM a NET za akční cenu 95 Kč + DPH. Novinkou je také možnost registrace obou typů domén s diakritikou, tedy s háčky a čárkami.

Více informací k akci.

1000 fazolí pro každého zákazníka

Ve spolupráci s firmou Fazole s.r.o. si vám dovolujeme nabídnout 1000 fazolí, které můžete použít k nezávaznému vyzkoušení reklamní kampaně v otevřeném věrnostním fazolovém programu - FAZOLE.cz.
Bezplatnou registraci Vaší firmy provedete ZDE.
Do pole "kód poukázky" uveďte tento kód: f8tx1

V krátkosti

50% sleva na webhosting již pouze do 31. 10.

Na všechny nové objednávky www programů s doménou CZ nabízíme výraznou slevu 50 % z běžné ceny webhostingu. AKCE platí pouze do konce října!

Volte Zoner inShop - prodejnu roku 2009

Hlasujte o Prodejnu roku a získejte jednu ze tří exkluzivních cen. Již 6. ročník ankety o nejlepší e-komerční řešení postavené na systému Zoner inShop.

Doména EU od 10.12. s háčky a čárkami

S potěšením oznamujeme, že od prosince bude možné registrovat domény EU s háčky a čárkami v názvech, tedy například doména.eu, kočárky.eu atd. O podrobnostech a možnosti registrace vás budeme informovat během listopadu.

Zajímavosti

Víte, k čemu je dobrá doména?

To zjistíte na adrese zoner.dobradomena.cz. Jedná se o mikroweb sdružení CZ.NIC, na kterém jsou zajímavé informace proč mít vlastní doménu, informace o doméně CZ, informace o bezpečnosti. Vše podané humornou formou.

Knižní novinky v Zoner Press

Python - Pro hackery a reverzní inženýrství
Programovací jazyk Python je nejlepší volbou pro hackery, reverzní inženýry a testery softwaru, protože se v něm rychle a snadno napíše potřebný kód, nehledě na nízkoúrovňovou podporu a knihovny, což jsou všechno věci, které dokážou hackeři ocenit.

Prezentace a Zen
Jednoduše a srozumitelně o designu prezentací a jejich předvádění.

Obsah

 Akce inPage
 Zoner Photo Studio 12
 Domény COM a NET s 50% slevou
 1000 fazolí
 V krátkosti
 Zajímavosti
Domenu zdarma
Prezentace a Zen height=

ZONER software, a.s.
Nové sady 18, 602 00 Brno
IČ: 49437381
Tel.: 543 257 244