Zpravodaj regZone!cz

Pokud máte problémy se zobrazením tohoto e-mailu klikněte zde.

Vážení přátelé,

na začátku podzimu si Vám dovolujeme zaslat náš nový zpravodaj webhostingových služeb.

V rámci kampaně na podporu domény CZ nabízíme našim zákazníkům dvě neodolatelné nabídky - slevu 50% na www programy nebo zcela zdarma na jeden rok náš systém pro správu www stránek - inPage.

S přáním hezkého dne
Tým RegZone!cz

Webové stránky zdarma

Pokud plánujete nebo ještě nemáte vlastní webové stránky, rozhodně zvažte naši nabídku populárního editačního systému stránek - inPage, který je možné nyní získat na 1 rok k registraci nebo obnově domény CZ, EU, COM nebo NET.

Vice informaci k akci.

50% sleva na webhosting

Na všechny nové objednávky www programů s doménou CZ nabízíme výraznou slevu 50% z běžné ceny webhostingu!

Sleva je poskytnuta z první fakturace. Při objednání služby na 1 rok je tak možné získat opravdu výrazné zlevnění www služby.

Vice informaci...

Pokud chcete využívat naše www služby, stačí si "přepnout" svůj účet pod správu CZECHIA.COM. To provedete jednoduše v Centru administrace. Zároveň pro správu domén budete moci využívat rozhraní regZone!cz.

Najdete nás na Facebooku

Naše společnost se připojila k sociální síti Facebook. Najdete nás pod jménem ZONER software a pro své fanoušky máme stránky plné informací, novinek, fotek a akcí.

Doménové videotutoriály

Pro správu a lepší pochopení problematiky domén jsme připravili pro naše zákazníky videotutoriály o doméně CZ. Rozšiřujeme tak klasickou textovou nápovědu o moderní způsob komunikace a věříme, že na základě shlednutých návodů bude již mnohem snazší provádět úpravy domén, které jsou vysvětleny krok za krokem formou krátkého videa.

V krátkosti

Volte Zoner inShop - prodejnu roku 2009

Hlasujte o Prodejnu roku a získejte jednu ze tří exkluzivních cen. Již 6. ročník ankety o nejlepší e-komerční řešení postavené na systému Zoner inShop.

Zajímavosti

C# 3.0 - Programování na platformě .NET 3.5

Nová kniha z vydavatelství Zoner Press o úspěšném programovacím jazyce C# společnosti Microsoft. Kniha je vhodnou pomůckou pro zájemce o programování v jazyce C# 3.0. Po prostudování všech partií knihy by se z vás měli stát pokročilí vývojáři v jazyce C# 3.0.

Obsah

 Webové stránky zdarma
 50% sleva na webhosting
 Facebook
 Videotutoriály
 V krátkosti
 Zajímavosti
Zoner Photo Studio 12
Nominujte prodejnu roku a vyhrajte seskok padákem






ZONER software, s.r.o.
Nové sady 18, 602 00 Brno
IČ: 49437381
Tel.: 543 257 244